Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) se opět projevila jako hrdá a silná žena, která i v těžké životní situaci nežadoní o soucit druhých a v žádném případě se neskrývá za podporu utišujících medikamentů.

Popová diva popřela spekulace jistého českého deníku, který ji označil za psychicky zdeptanou uživatelku léků proti depresi. „Jsem v pořádku, nezhroutila jsem se a nejsem na prášcích ani na psychiatrii. Děkuji za vaše vyjádření podpory, vážím si toho," vzkázala Dara svým fanouškům z dovolené na Mallorce prostřednictvím svého profilu na sociální síti.

„Jsme s děvčátkama na dovolené, v pořádku a díky našim slečnám s úsměvem na tváři," napsala Dara.

Zpěvačka si neodpustila jízlivou ironickou poznámku na adresu udavačů, kteří ji údajně viděli v jisté pražské lékárně nakupovat léky na uklidnění: „Chci poděkovat také všem těm „dobrosrdečným“ lidem, kteří sledují každý můj krok. Ochotně volají do redakce, že mě viděli špatně parkovat, platit pokutu, stáli se mnou v řadě v lékárně, když jsem si kupovala bylinky a meduňkový čaj."

Dara zároveň vzkázala, že je stále nezlomená a při síle: „Není třeba dělat ze mě blázna, není třeba mě ani litovat, nestojím ani o jedno. Netvrdím, že jsem už nezažila klidnější období a že se někdy necítím „na prášky“, ale kdo ne."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám