Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V seriálu True Blood: Pravá krev se to hemží odhalenými a erotickými scénami. Herečky, které se ucházejí o roli v tomto dnes velmi populárním počinu celkem deseti režisérů, musí počítat s tím, že nejspíš nadejde čas, kdy i ony budou muset odhodit veškeré zábrany a svléknout se před kamerami donaha. V posledním dílu toto nepsané pravidlo padlo na třiatřicetiletou herečku Kelly Overton, jež se předvedla ve žhavé postelové scéně.

Overton, jež byla v mládí velice nadanou atletkou, se nakonec rozhodla, že svůj život obětuje poměrně nejisté herecké budoucnosti a odjela z rodného Massachusetts do New Yorku studovat Akademii dramatických umění. Dnes se kromě herectví věnuje i psaní scénářů, režírování nebo produkci.

Kromě pohledné Kelly se již v seriálu odhalila řada dalších hereček. Naposledy to byla exotická Jessica Clark, opakovaně pak hlavní představitelka postavy Sookie Stachhouse Anna Paquin nebo herečka Debora Ann Woll.

Reklama

Další články

Načítám