Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a chovatel ovcí Lukáš Hejlík (44) získal super kšeft. Od podzimu se bude objevovat na televizních obrazovkách v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde si zahraje fešného plastického chirurga a lamače dívčích srdcí Jáchyma Kalinu.

Charakteristiku Hejlíkovy postavy nastínil zdroj z natáčení, které je teď v plném proudu. „Jde o třicetiletého chirurga a plastického chirurga, který má za sebou působení ve fakultních nemocnicích v Praze. Ze svého dosavadního působiště odešel po konfliktu s nadřízeným. Jáchym je hezký, sexy muž, který to o sobě moc dobře ví. Preferuje krátkodobé nezávazné známosti, protože se opravdového vztahu bojí,“ popsal člen štábu a naznačil tak, že nebude nouze o milostné zápletky, které s sebou Hejlíkova postava přinese.

Lukáš přiznal, že než roli přijal, dlouho se rozmýšlel. „Váhal jsem docela dlouho, protože jsem chtěl být viděn v jiné roli. Na druhou stranu takhle zase vím, jak na to. A nebudu se přece vzpírat typu, který mi sedí,“ řekl na vysvětlenou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám