Hlavní obsah
Článek

Na snahu stále vylepšovat své tělo tvrdě doplatila modelka Laura Summers (27). Po jedné z mnoha plastických operací se totiž probudila s obrovskými nafouklými rty. Až šílený děs, jaký zažila po prvním pohledu do zrcadla, ji ze závislosti na plastické chirurgii vyléčil.

„Podívala jsem se do zrcadla a zakřičela. Uviděla jsem tam příšeru, která se dívala zpět na mne,“ svěřila se Laura deníku The Sun.

Její rty totiž měly čtyřikrát větší objem než normálně. Zákrok za 200 liber jim přitom měl pouze dát přitažlivější plnější tvar. Na první pohled ale bylo jasné, že tento záměr lékařům nevyšel.

Modelka, která za plastické operace zaplatila celkem 60 tisíc liber (téměř dva milióny korun) teď chce varovat ostatní dívky před tím, aby si zbytečnými zásahy nechaly hyzdit tělo.

Laura se poprvé rozhodla pro zásah estetického chirurga ve dvaceti, když se jí ve škole vysmívali kvůli vzhledu. Od té doby prodělala třináct operací, několikrát si nechala upravit prsa, rty i uši. Teď říká, že už by své zdraví nikdy neriskovala. „Hrála jsem ruskou ruletu se svým zdravím a vzhledem a už to nikdy neudělám,“ tvrdí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám