Hlavní obsah
Článek

Herečce Veronice Nové (37) se poštěstilo to, o čem se mnohým může leda tak jen zdát. Při cestě na dovolenu na Floridu jí posádka letadla nabídla, zda se nechce podívat do pilotní kabiny. V době hrozby teroristických útoků a zvýšených kontrol na letišti je tato věc z bezpečnostních důvodů nevídaná.

„Byl to životní zážitek. Už jednou jsem měla tu čest do kokpitu nahlédnout, ale tentokrát jsem mohla zůstat a vidět dokonce i přistání,“ radovala se herečka, která letěla za svými kamarádkami Nikol Štíbrovou (37) a Martinou Pártlovou poznávat krásy Floridy. Po celou dobu se budou holky dopravovat na speciálních motorkách a slibují si nevšední zážitky. Žádný muž je totiž nedoprovází a v případě problémů se budou muset spolehnout samy na sebe.

„Motorky miluju a když přišla tahle nabídka, neváhala jsem. Je to pro mě splněný sen!“ říká Veronika, která se na rozdíl od svých parťaček bude muset na konci července vrátit do Prahy kvůli natáčení nových dílů seriálu Vyprávěj. Pártlová se Štíbrovou zatím zůstávají na neurčito.

Reklama

Další články

Načítám