Hlavní obsah
Článek

Držitel titulů Muž roku 2009 a Model of the World 2010 Peter Menky (26) a jeho novomanželka Monika Dylowicz (24) na líbánkách rozhodně nešetřili.

Krásný pár zamířil pár dní po svatbě na souostroví Maledivy. Novomanželé si vybrali co nejmenší ostrov, aby si mohli užívat klidu a romantického prostředí. „Bydleli jsme ve vile na vodě a byl to opravdu neopakovatelný zážitek, který je možné zažít jen na pár místech na světě," říká Menky.

Nejkrásnější muž Slovenska a jeho přitažlivá česká manželka si kromě plážových sportů naplno užívali hlavně šnorchlování. „Tak dokonalou přímořskou a podmořskou panenskou přírodu jsem nikdy neviděl. Manty, malí žraloci, želvy nebo rybky jako Nemo, všechno jsme tam viděli," s nadšením vzpomíná na nejkrásnějších pár dní v životě známý slovenský model.

Jak už to tak ale bývá, nikdy nic neprobíhá zcela bez problémů. Problém nastal během návratu z ráje, kdy se letadlo novomanželů potýkalo s obrovskými turbulencemi. „Létám docela často a nikdy to se mnou v letadle tak neházelo," vzpomíná s hrůzou Peter. I tak bude mít pár na své líbánky ty nejlepší vzpomínky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám