Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalista show Hlas ČeskoSlovenska Daniel Mrózek (18) má hotový svůj první singl Poslední náboj. Již tento týden míří do rádií.

Dynamická, rocková muzika a příběh jedné lásky, která může skončit tragédií – právě  o tom je prvotina Daniela Mrózka, kterou budou posluchači slýchat v rádiích již od 1. srpna.

Nový singl pro Dana napsal Kája Mařík a otextoval Petr Šiška. „Myslím, že autoři písničky přesně vystihli to, co mi sedí. Nejsem žádný sladký klaďas ani v civilu, rebelie a  tvrdší muzika je mi rozhodně bližší. Fakt jsem sám zvědavý na reakce lidí, doufám, že jsme se jim trefili do vkusu,“ přibližuje Poslední náboj Dan.

K písničce Dan natočil v minulých dnech i klip, ve kterém se divákům kromě něho představí i sexy modelka s obřím silikonovým poprsím Julie Zugarová, která si v klipu zahrála Danielovu femme fatal. Natáčení si Dan a Julie pochvalovali a rozhodně neskrývali své vzájemné sympatie.

„Jasně, že se mi Julie líbí. Vždyť je to opravdu krásná ženská. Navíc není nudná a hloupá,“ netají se Dan svými sympatiemi.

A co na to Julie, pro kterou to byla první herecká příležitost? „Dan je úžasně nadaný, šikovný, charismatický kluk. Sedli jsme si na první pohled a na place vládla hrozně příjemná atmosféra. Navíc se mi Dan jako chlap líbí, je fakt atraktivní. Já jsem prostě na tyhle tmavé typy,“ pěje na Daniela ódy Julie.

Samotný videoklip diváci uvidí již v polovině srpna.

Reklama

Další články

Načítám