Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenský producent Jaro Slávik (49) z narážek na své účinkování v gay pornu nevyjde. Poté, co se nejednou na jeho účet bavila v Ranní show na Evropě 2 dvojice Leoš Mareš a Patrik Hezucký, rýpnul si i člen skupiny Nightwork Jakub Prachař (40). Ten pravděpodobně s nadsázkou sobě vlastní tvrdí, že bude herec jako Jaro Slávik, na kterého před časem prasklo natáčení porno videa z dob jeho mládí.

„Kývnul jsem na zahraniční nabídku a budu účinkovat ve filmu pro dospělé jako Jaro Slávik. V rámci rozvoje své herecké kariéry už mám i novou přezdívku - Tony Mantony,“ řekl Blesku Prachař, který se Slávikem spolupracuje na další řadě pořadu Česko Slovensko má talent. Prachař show moderuje s Martinem Pyco Rauschem a Slávik působí v roli porotce.

Není vyloučeno, že Slávik se během přímých přenosů show bude muset vypořádat s narážkami na svou ‚hereckou‘ minulost. Jak je známo, vtipálci Prachař a Pyco taktně mlčet nejspíš nevydrží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám