Hlavní obsah
Článek

To by se to chodilo do školy, kdyby všechny kantorky vypadaly jako Lucie Borhyová (45) při moderování tiskovky televize Nova. V kostýmku, výrazných brýlích a s drdolem stažených vlasů vypadala jako učitelka, jakou by si přál každý puberťák.

Když Lucie na tiskovku dorazila, teprve na druhý pohled všichni poznali, že za výraznými obroučkami se skrývá moderátorka Televizních novin. V brýlích, a navíc tak výrazných, jsme totiž Lucii ještě neviděli. Ale nutno říci, že jí „druhé oči“ padnou jako ulité a moderátorka v nich neztratila nic ze svého sexappealu, ba naopak.

Bohužel se jednalo jen o styling v rámci představení nového seriálu Gympl. Celá konference se nesla ve školním duchu a na moderátorském pultu tak kromě poznámek měla Lucie například i velké pravítko, jaké si každý z nás pamatuje ze školních let.

Mezi zúčastněnými nemohli chybět Libuše Šafránková a Karel Heřmánek, hlavní hvězdy Gymplu, a dorazili také herci z dalších nováckých seriálů, z Ulice například Ilona Svobodová, která předvedla nohy v opravdu dost krátké sukni, nebo Sandra Nováková z Ordinace v růžové zahradě 2, která zářila ve žlutých šatech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám