Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herečka Zlata Adamovská (65) během své kariéry zažila hodně proměn vizáže, ale asi nejvíc jí dávají do těla maskéři v seriálu Vyprávěj. Představitelka papalášské paničky Scarlett Francové se totiž kvůli posunu v ději až těsně před listopadovou revolucí v roce 1989 musela nechat pořádně zestárnout, aby aspoň částečně připomínala pětašedesátiletou dámu. Podívejte se na snímky a do fotogalerie!

Jak Zlata Super.cz prozradila, rozhodně by nechtěla mít se svou postavou nic společného v soukromém životě. „Myslím si, že Scarlett je hlavou i krkem rodiny, ovšem bez zásluh. A této laciné pozice bych si asi nevážila,“ říká herečka, kterou v seriálu čeká pád na dno. Po revoluci čeká totiž její Francovou peklo. „Moje postava to určitě to nebude mít lehké. Scarlett je z těch lidí, kteří se stále budou snažit dostat se někam nahoru, kde by jim bylo dobře. Cesta z výsluní zpátky dolů pro ni nebude příjemná a bude dělat vše pro to, aby na výsluní zůstala,“ naznačuje Adamovská, kterou diváci znají také ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Podle ní zase maskéři tolik práce ve Vyprávěj nemají. „Tady padesátiletý herec hraje od třiceti až do osmdesáti. Je na divákovi, aby si to srovnal. Scarlett je panička a dělá vše pro to, aby jí to pořád seklo,“ dodává laškovně jedna z nejvytíženějších českých hereček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám