Hlavní obsah
Článek

Není pochyb, že ke společenskému postavení vévodkyně z Cambridge Kate (42) se lépe hodí šaty, ale jak je možné se přesvědčit z fotografií, její dokonalá postava ještě mnohem lépe vynikne v kalhotách. I její sestra Pippa (40) si více potrpí na šaty či sukňové kostýmky volnějšího střihu, a to je možná škoda. Obě půvabné sestry si však nedávno vyšly ve velmi těsných kalhotách, a tak bylo možné poměřit, zda má Pippa skutečně tak bezchybné pozadí, anebo jestli by ji starší sestra strčila do kapsy.

Princezna Kate si po dlouhé době oblékla kalhoty minulý čtvrtek. Vzala si dokonce velmi úzký model, když s manželem Williamem (41) a jeho bratrem Harrym (39) stáli u zapálené olympijské pochodně před Buckinghamským palácem. Ležérní styl zvolila však před dvěma týdny i Pippa, když byla spatřena ráno v ulicích londýnské Chelsea.

Sportovní Catherine vynikala v tričku s olympijskou tematikou podporující domácí britský tým a v úzkých tmavě modrých kalhotách se zipy u konce nohavic. To Pippa zvolila do sychravého počasí šedobílou kombinaci.

Kate však dokázala, že za Pippou, jejíž zadnička se minulý rok vynášela do nebes, rozhodně nezaostává, možná právě naopak, co říkáte?

Reklama

Další články

Načítám