Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývala modelkou a dívkou ze strany 3 britského bulvárního plátku The Sun. Odhalování hrudníku tak pro Sally Anne Jones nebývalo ničím výjimečným. Zájem o její osobu však uvadl a Sally se s údělem céčkové celebrity smiřuje jen velmi těžko. Proto se snaží zviditelnit při každé příležitosti, kdy se k ní přiblíží fotografové. Na jejich požádání klidně stáhne šaty a předvede své poprsí.

Tentokrát paparazzi natrefili na Sally v pátek v noci, jak v bujaré náladě obráží kluby v londýnském Mayfair. V modročerných minišatech a s lízátkem v ruce se nakrucovala před cvakajícími blesky fotoaparátů a neváhala se svléknout.

U Sally však nic neobvyklého. Loni v říjnu podobně exhibovala i během halloweenské party nazvané Blood Lust Ball. Jako krvavá zdravotní sestřička si v průběhu večera ňadra soukala čím dál víc ven z hlubokého výstřihu, až bylo vidět zcela vše. Zkrátka, Sally je dáma každým coulem...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám