Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Jodie Marsh (33) každý den poctivě ‚tvítuje‘ nové statusy na internet, dokáže jich napsal i desítky během jedné hodiny, ale nejvíce ji baví sdílet se světem své vlastní snímky. Ty si většinou nafotí sama a jelikož se nemůže rozhodnout, která z fotografií je nejlepší, pošle raději všechny. Stejně to dělá i nyní během své dovolené v Karibiku, kde si fotí tělo ze všech stran.

Rusovlasá modelka, která se před časem zamilovala do posilování a bodybuildingu, tak naposílala na Twitter během posledních dní spoustu fotek. Nikoho nepřekvapí, že drtivá většina je v bikinách. Jodie se totiž netají obdivem ke svému tělu, které má poctivě vydřené v posilovně.

Koncem minulého roku dokonce Marsh prohlásila, že úplně každý teď žárlí na její postavu. Samochvála je u ní na denním pořádku: „Jsem pyšná, když se podívám do zrcadla. Pořád nemůžu uvěřit, že to je moje tělo. Sakra, jak já to miluju! Vypadám nejlíp za celý můj život. Chápu, že svalnatý vzhled není každému po chuti, ale pro mě je to normální. Myslím, že pořád vypadám skutečně žensky. Cítím se trochu jako superžena.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám