Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podle posledních informací deníku Mirror měla být žádost o ruku Kristen Stewart (22) otázkou pár týdnů. Zamilovaný Robert Pattinson (26) si s hereckou kolegyní z Twilight ságy maloval růžovou budoucnost, když přišla nečekaná ledová sprcha v podobě její nevěry s režisérem Rupertem Sandersem (41). Herec chtěl údajně ještě během léta před Kristen romanticky pokleknout a navléknout jí prsten, který by symbolizoval jejich spojení. Dnes je všechno jinak a z domu, kde oba milenci bydleli, stěhováci odvážejí Robertovy věci.

„Robert doufal, že si vezme Kristen a už připravoval všechny náležitosti, než jej podvedla. Koupil také dům v Los Angeles a věřil, že tam s ní zůstane na dlouho,“ sdělil zdroj z hercova okolí.

Přestože se Kristen Robertovi v jednom kuse omlouvá, a to dokonce i veřejně, Pattinson je neoblomný. Definitivní rozchod sice nepotvrdil a ještě minulý týden říkal, že není stoprocentně rozhodnutý, zda Stewart nedá druhou šanci, okolnosti tomu však příliš nenasvědčují. Dvojice spolu prý komunikuje pouze prostřednictvím textových zpráv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám