Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák, skladatel a textař Janek Ledecký (61) oslavil kulaté narozeniny. Čerstvý padesátník se netají tím, že nejlepším místem pro život je pódium, a tak si tento prostor zvolil i pro svou oslavu narozenin.

Poněkud netradičně dal přitom přednost svým slovenským fanouškům, kterých má u našich sousedů stále velkou řadu. Každý rok odehraje Ledecký na Slovensku několik desítek koncertů, proto bez váhání kývl na narozeninové pozvání festivalu Dobré Bohunice v Jaslovských Bohunicích.

Největším narozeninovým překvapením nejen pro fanoušky, ale i pro samotného oslavence, byl dárek, který mu přichystal syn Jonáš. Postavil se během tátova koncertu za kytaru a doprovodil ho i zpěvem. Byla to absolutní premiéra, ještě nikdy spolu otec a syn Ledečtí totiž veřejně nevystoupili. Diváci v Bohunicích tak měli možnost jako první vidět to, na co jejich čeští kolegové léta čekali, protože Jonáš je stejným rockerem jako táta v jeho věku, kdy začínal například s kapelou Žentour.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám