Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z největších letošních festivalů je za námi. A hned se našli rýpalové, a to i z řad účinkujících, jimž se nezdály honoráře kolegů, s nimiž se střídali na jevišti Benátské noci. Na sociální síti se překvapivě ozval komik Václav Upír Krejčí, jenž vystupuje s formací Walda gang.

"A teď co mě fakt překvapilo, pravda, mám to z druhé ruky. Dan Landa dostal honorář okolo 3 miliónů korun a Jaromír Nohavica (70) taky okolo 3 miliónů korun... Prý exkluzivně, aby nehrál nikde jinde. Jestli je to pravda, já tomu nerozumím," sdílel na svém profilu zápis, jenž uvedl na stránkách Walda gangu.

Faktem je, že jsou honoráře, které pořadatelé z pochopitelných důvodů odmítají zveřejnit. Podle recenzentů i publika bylo vystoupení Jarka Nohavici hřebem pátečního programu, stejně jako to bylo v sobotu u kapely Kabát. A řada návštěvníků speciálně přijela právě na nedělní show Dana Landy, který vystupoval poprvé poté, co mu byla diagnostikována obrna lícního nervu.

Reklama

Další články

Načítám