Hlavní obsah
Článek

Madonna (65) zažila další projev nevole od fanoušků, když ve čtvrtek 26. července vystoupila v pařížské Olympii. Dva tisíce jejích příznivců na komorní scéně ovšem nepískaly a neházely lahve s vodou kvůli tomu, že by je zpěvačka zklamala svým vystoupením, ale protože odešla z pódia už po pětačtyřiceti minutách. A nevrátila se ani po několikaminutovém skandování.

Rozbouřený dav její krátký koncert bez přídavku odsoudil salvou lahví s vodou přímo na pódium. Pískající a bučící dav skandoval ještě dlouho poté, co pařížskou Olympii opustil. Madonna však vysvětlila krátké vystoupení tím, že koncert pro dva tisíce fanoušků byl neplánovaným přídavkem jejího turné MDNA, a protože byl neplánovaný, byl zkrácený.

V Olympii se také nedočkali při songu Human Nature odhaleného prsa, které popová královna obnažovala na mnoha místech světa. Při songu Beautiful Killer ale opět ukázala ruční zbraň, která vyvolává vlnu kritiky rovněž. Zpěvačku vyzvali pacifisté, aby po coloradském masakru v kině od tohoto vystoupení zcela upustila jako vyjádření úcty obětem. Neučinila tak. A v Olympii opět promítala Marine Le Penovou se svastikou na čele a hitlerovským knírkem, za což ji předsedkyně ultrapravicové Národní fronty hodlá žalovat.

„Nepřítel není venku, není nic takového jako vnější nepřátelé. Nepřátelé jsou uvnitř. Mým záměrem není vytvářet nepřátele, mým záměrem je propagace tolerance,“ vzkázala popová královna Marine Le Penové a jejímu týmu právníků.

Z pódia Madonna odešla při spouštějící se oponě, na niž nechala fanouškům promítnout nápis Je t’aime – Miluji tě. Jenže fanoušky to neukonejšilo. Začali vyvádět, pískat a bučet. Pak zahájili salvu lahvemi s vodou, a když odcházeli, pískali, bučeli a skandovali nadále.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám