Hlavní obsah
Článek

Podívejte se na horkého favorita letošní soutěže Muž roku. Shodli se na tom zástupci médií i celebrity jako Eva Decastelo nebo Dominika Mesarošová. Obě krásky byly přítomné soustředění všech dvanácti finalistů a tak si mohly chlapce prohlédnout pěkně zblízka a zhodnotit také jejich vystupování.

A nejvíce jednoznačně zaujal český zástupce, pětadvacetiletý Robert Anderle. "Má nádhernej úsměv, skvělou postavu a co je hlavní, je to velkej sympaťák a neskutečně milej. Žádný namistrovaný blbec," řekla Super.cz Decastelo.

A co je Anderle zač? "Pracuji jako elektrikář. Máme rodinnou firmu a specializuje se na Rusko nebo Kazachstán," řekl Super.cz. Věnuje se také modelingu u jedné z nejlepších českých agentur Jaro management. "Pracuju jako model asi pět let. Největším úspěchem byla asi práce v Turecku, kde jsem byl měsíc nebo Fashion Week u nás, Kabo styl v Brně a další," prozrazuje.

Dámy, máte ale smůlu. 185 centimetrů vysoký Robert má již dva roky přítelkyni Sandru. "Určitě ji neplánuji vyměnit," dodává horký favorit na letošního vítěze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám