Hlavní obsah
Článek

Tohle je dvanáct nejkrásnějších mužů České republiky a Slovenska. Finalisté se poprvé předvedli v plavkách i spodním prádle. Pánové se společně setkali na víkendovém soustředění v penzionu Železný strom nedaleko Kladna.

Trénovali volné disciplíny, chůzi, choreografii, čekal je jazykový test z angličtiny a také jejich první společná přehlídka, kde ukázali místním obyvatelům a novinářům svá dokonalá, sportem vypracovaná těla. Rivalita mezi nimi nebyla znát.

Většina z nich se již věnuje modelingu a věří, že jim úspěch v soutěži může přinést více možností a také lepší honoráře. Přiznali, že několikrát týdně dřou ve fitku a pečují o sebe.

Všichni finalisté museli před soustředěním podepsat, že nikdy neúčinkovali v pornu ani nefotili lechtivé fotografie. A jejda. Tři favorité ze soutěže vypadli a na řadu přišli náhradníci!

Podívejte se v naší fotogalerii, jak to letošním krasavcům sluší v prádle i plavkách! O tom, který z nich se stane Mužem roku 2012 a pojede nás reprezentovat na světovou soutěž mužské krásy Mister International, se rozhodne 24. srpna v Náchodě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám