Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to venku. Minulý týden vás Super.cz informoval jako první o tom, že bude pozastavena populární soutěž Taxík a její moderátoři přijdou alespoň na čas o své skvělé honoráře. Nyní už také víme, který projekt vědomostní soutěž s pořádnou fanouškovskou základnou nahradí.

„Půjde opět o denní formát, vědomostní soutěž, ve které bude moderátorská dvojice chodit přímo do rodin. Pracovní název projektu je zatím Můžeme dál?,“ prozradil nám zdroj ze štábu soutěže, která bude o přízeň televizních diváků bojovat od září.

Jednou z nových moderátorských tváří, která bude každý den chodit přes obrazovku do domácností, nebude nikdo jiný než blonďatá, přírodou obdařená dračice Miluše Bittnerová, kterou si pamatujete se seriálu Ordinace v růžové zahradě. „Miluška má za sebou kamerové zkoušky a natáčení prvních dílů. Podle všeho se zdá být velmi šikovná,“ sdělil nám zdroj z placu.

Zdali se nový formát zabydlí na obrazovkách a ohrozí návrat populárního Taxíku, ukáže teprve čas.

Reklama

Další články

Načítám