Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Libuše Šafránková (†68) prožívá pracovně velmi plodné období. Současně se věnuje hned dvěma projektům, v nichž se představí v hlavní roli a také s velmi nezvyklými rekvizitami. Už jsme vám přinesli fotku, na níž Popelka pózuje s pistolí, teď si prohlédněte další snímek, který herečku ukazuje tak, jak jste ji ještě neviděli - s velkými sluchátky na uších.

Jeden den natáčí nový seriál Gympl, ve kterém si zahraje učitelku češtiny a vedoucí pěveckého sboru, hned další ráno odjíždí Šafránková na plac k natáčení připravovaného filmu oscarového režiséra Jiřího Menzela Sukničkáři. „Produkce musí přípravy v maskérně i kostymérně plánovat doslova po minutách, protože někdy přejíždí Libuška z filmového placu na ten seriálový,“ nechal se slyšet jeden ze členů štábu Gymplu.

Přestože je na herečce mnohdy znát velká únava, kterou s sebou pendlování mezi natáčeními přináší, pracovní odhodlání a úsměv na tváři jí rozhodně nechybí. „Proti filmovému natáčení funguje to seriálové hodně rychle. Je to taková jiná disciplína, naskočí se do vlaku a jede se,“ řekla nám oblíbená herečka, která se na obrazovkách objeví už na podzim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám