Hlavní obsah
Článek

Život Marilyn Monroe (†36) byl až do její smrti zahalen mnoha tajemstvími. Zřejmě nejznámější sexsymbol všech dob dodnes nepřestává fascinovat a i po padesáti letech od jejího úmrtí jsou nové informace z hereččina soukromí pro veřejnost zajímavé. K příležitosti 50. výročí od její tragické smrti vydal spisovatel Tony Jerris knihu, která hovoří o údajném lesbickém poměru Monroe s šestnáctiletou dívkou.

V knize nazvané příznačně „My Little Secret“ (Mé malé tajemství) se autor rozepisuje o hereččině náklonnosti k šestnáctileté dívce, která založila její první fan club. Marilyn bylo v té době 29 let.

„Naklonila se ke mně a políbila mě na rty. Velmi něžně a velmi pomalu. Bylo to dechberoucí,“ vyprávěla Jerrisovi Jane Lawrence, jež je dívkou z fotografie.

Samotný autor pak k jejich setkání uvádí: „Jane se poznala s Marilyn, když jí bylo 12 let, protože její adoptivní otec pracoval ve filmových studiích. Brzy se z nich staly blízké přítelkyně, když zjistily, že byly obě ze stejného sirotčince, přestože každá v něm pobývala v jinou dobu.“

„Měly toho společného víc, tak se spřátelily. Jane vždy bojovala se svou sexuální orientací a Marilyn se s tím několikrát svěřila. Ona byla velmi chápající a říkala jí: ‚Není podstatné, jaké orientaci dáváš přednost, láska je láska,‘“ pokračoval Jerris, který tak ve své knize odkrývá další dosud nepoznanou stránku božské Marilyn.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám