Hlavní obsah
Článek

Modelku Renatu Langmannovou (37) nebylo v Česku téměř šest týdnů vůbec vidět. "Hned po státnicích jsem odjela do Milána, myslela jsem si, že to bude jen dovolená a nakupování. A místo čtrnácti dnů jsem tam zůstala měsíc a půl, nabalilo si mi strašné množství práce," řekla Super.cz Renata.

"Italové by chtěli, abych už v Miláně zůstala napořád. Ale kvůli příteli to vážně nemůžu udělat," vyprávěla Langmannová, která se s partnerem Ondřejem Novotným a jeho dcerou konečně chystá na dovolenou. "Budeme s sebou mít dvě dvanáctileté holky, tak budu muset být jako ostříž, aby neběhaly za klukama," smála se.

A kam se chystají? "Je to vážně netradiční, nic takového jsem ještě neabsolvovala, budeme jezdit na lodi po kanálech severního Holandska," vyprávěla Renata, kterou jsme potkali na představení nového realitního projektu v pražské Libni.

Langmannová má k novostavbám vztah. Sama jednu před několika lety zakoupila. Nyní bydlí v nedalekých Vysočanech, ale brzy se s přítelem Ondřejem budou stěhovat do nového. A v těsné blízkosti Docku. "S přítelem jsme si právě kvůli dovolené v Holandsku udělali zkoušky na řízení lodi, takže bych určitě hodně ocenila možnost jezdit domů místo autem na lodi," ocenila nový rezidenční projekt Renata.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám