Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

David Beckham (48) je zpět ve své rodné Anglii a jak je vidět, užívá si nejen olympijskou atmosféru, která již dýchá z každého kouta Londýna, ale zároveň se rád chlubí svým doprovodem. Vždy dobře naladěný David poobědval se svou manželkou Victorií (50) a roztomilou dcerou Harper. Jako správný taťka nesl nejslavnější fotbalista světa svou holčičku v náručí a vypadal maximálně spokojeně. To Victoria se opět tvářila, jako když právě kousla do citronu.

Čtyřnásobná maminka Davidových dětí a bývalá členka Spice Girls vypadala velmi decentně. Ve starorůžových šatech s límečkem, na nichž byly vyobrazeny dvě labutě, by jistě zaujala v módní policii, ale její výraz a rázný krok jakoby říkal: „Ať už jsem pryč!“

To David je mnohem sdílnější, na fotografy i přítomné fanoušky se usmíval, mával a malé Harper věnoval polibky na tvář. A to jej ještě večer čekala večeře s britským premiérem Davidem Cameronem v jeho sídle na Downing Street.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám