Hlavní obsah
Článek

Kdyby to byl býval Domenico Martucci (47) věděl, asi by si koupil deodorant. Čarokrásná malířka využívající mužské sémě a vlastní mízu Adéla Taş, jež soukromý zážitek s italským hrábětem označila za vyloženě nevoňavý, totiž čeká dítě. A nikoliv dědice pár povozů s prošlým olivovým olejem, ušmudlaného stanu, falešného titulu a jednoho fiktivního tržiště.

Umělkyně, která oslňuje svým půvabem, za nějž se rozhodně nestydí, totiž před pár týdny potkala fešného sportovce a podnikatele Petra Marka. A tak bláznivě se do něj zamilovala, že mu dovolila, aby mu po tak krátké době ujely nohy. „Mám neskutečnou radost. Jsem asi v pátém týdnu a prsa se mi už zvětšila o dvě velikosti,“ chlubí se Taş.

„S Petrem jsem se seznámila koncem května na narozeninách studia kadeřníka Martina Žifčáka. První polibek jsme si dali druhého června. Dostal mě na to, že byl velmi slušný a nechtěl hned sex. To se mi stalo úplně poprvé. V dnešní sexuchtivé společnosti je to výjimečná vlastnost,“ obdivuje svého přítele Adélka.

Hned při jednom z prvních splynutí těl počala dvojice miminko. „I když je to bláznivé, oba jsme si to přáli a mluvili o tom již před tím, než jsme zjistili, že jsem skutečně těhotná. Když jsem na to přišla, hystericky jsem se rozbrečela. Nevěděla jsem, jestli jsem šťastná, nebo co je to za pocit,“ popisuje své prvotní pocity umělkyně. Děťátku říká malá fazolka a okamžitě se do něj zamilovala.

Ničeho nelituje a nemyslí, že by s partnerem ve vztahu pokročili příliš rychle. „Vím, že Petr je má osudová láska. Nikdy jsem nikoho tolik nemilovala a on to má stejně. Cítíme k sobě něco víc. Jako bychom si byli souzení,“ dodala přešťastná Adéla Taş.

Reklama

Další články

Načítám