Hlavní obsah
Článek

Bývalý manžel zpěvačky Ivety Bartošové (†48) Jiří Pomeje (†54) představil svou novou lásku. A je to opravdu kočka. Po rozvodu s kontroverzní zpěvačkou sice Pomeje zarytě tvrdil, že si žádnou ženu nějakou dobu nepustí k tělu. Nevydržel to dlouho. Hnědovlasá studentka Andrejka Šťastná (23) jej prý naprosto uhranula.

„Seznámili jsme se před několika týdny, když jsem po prohrané sázce musel skočit do studené Vltavy. Ve chvíli, když jsem vylézal z vody, uviděl jsem tohle nádherné stvoření a hned jsem se ji zeptal, kdy se uvidíme. Jí se mě zželelo a už tentýž večer jsme věděli, že to bylo osudové setkání,“ svěřil se Super.cz Pomeje. Přestože je podle svých slov až po uši zamilovaný, budoucnost zatím s Andrejkou neplánuje.

„Je mezi námi dost velký věkový rozdíl, tak z toho mám trochu obavy. Zatím to ale neřešíme. Já jsem si po svých životních zkušenostech řekl, že už se nechci  do žádného vztahu vrhat po hlavě. Žiju ze dne na den, z týdne na týden. Ona navíc stále studuje a to obor převýchova dospělých lidí. Takže si z ní občas dělám legraci, že je se mnou jen kvůli své diplomové práci,“ směje se producent.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám