Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani rok po svatbě s hokejistou Milanem Procházkou si ještě pořadatelé módních přehlídek nezvykli, že 2. vicemiss ČR 2007 se už nejmenuje Veronika Chmelířová. Super.cz byl u toho, když byla poprvé uvedena správným jménem a i sama modelka z toho byla v šoku.

"Já si na nové jméno, která úředně používám, zvykla celkem snadno, ale je jasné, že co se mojí práce týče, je to otázkou času. Někdy se mne pořadatelé zeptají, pod jakým jménem chci být na pozvánce uvedena, ale já to moc neřeším. Tady jsem byla sama překvapená," řekla Super.cz půvabná Veronika na módní show, kde se představovala řada nových kabelek a šatů od Cladie Marčekové v rámci vlasové show.

"To spíš z manžela si v kabině dělají legraci, jak je možné, že když jsem jeho žena, pořád o mně píší jako o Chmelířové, a popichují ho," vysvětlila. Připustila naopak, že se jejímu muži občas stává, že jej oslovují "Pane Chmelíři". "On to ale naštěstí neřeší," domnívá se Veronika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám