Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) by určitě co nejrychleji potřebovala jeden nepoužitý kus svěrací kazajky. Nikoliv však pro sebe, ale pro svého fanatického fanouška Zdeňka Macuru (49). Muž, jenž si říká králíček-bobeček a který Bartošovou sexuálně obtěžoval a navíc si ji podle svých slov koupil od jejího přítele Josefa Rychtáře, znovu zaútočil. Ivetu chce za ženu a už k tomu vyplnil i náležité papíry!

O ženitbě Bobeček uvažuje již od ledna tohoto roku. A proč se tak rozhodl? „Jsem sám a nikoho blízkého nemám. Iveta se mi líbí jako žena a mám ji rád. A na podzim 2010 jsem jí zaplatil výrobu a provoz internetových stránek,“ vysvětluje serveru Super.cz naprosto logicky a neprůstřelně své důvody k žádosti o ruku Bartošové. Macura si Ivety váží za to, že ho objala, což se mu v životě nestalo.

„Pomohlo mi to uzdravit určitá místa v duši,“ tvrdí a nelze mu než nevěřit.

Bartošovou její podivuhodný obdivovatel považuje za vděčnou duši, která vrací peníze a umí psát povzbudivé zprávy. Proto se chce o zadluženou zpěvačku postarat. „V současnosti mám dostatečné finanční příjmy, abych mohl krýt veškeré její náklady (hypotéka, energie, atd),“ slibuje Zdeněk Macura.

Naprosto pádným důvodem k sňatku je pro něj to, že si jej lidé pletou s Ivetiným prvním manželem Jiřím Pomejem. „To je znamení,“ vztyčuje varovně prst Bobeček. K nejsilnějším společným zážitkům (prý s Ivetou krátce chodil a chtěla s ním mít bejbátko), podle něj patří modlitba. „Když jsem se s ní jednou modlil, řekla: Já božínka miluji. Tak čistě jako od ní jsem to ještě od nikoho neslyšel, byla z toho cítit taková záře,“ mudruje Králíček.

Svou nabídku předložil emailem i samotné Ivetě. „Ty jsi v jádru v podstatě takový králiček-bobeček a já jsem taky takový králiček-bobeček a králiček-bobeček může být šťastný jen zase s králičkem-bobečkem,“ ňuňánkuje muž, který se rozhodl spasit Ivetu. Otázka je, zda by se neměla zase nechat zabalit do alobalu jako před osmnácti lety při kauze s Romanem Třískou. Třeba by ji pak Macura přehlédl…

Reklama

Další články

Načítám