Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Drsné praktiky, při kterých navíc létají statisíce korun. Tak se dá popsat vztah majitele kapely Walda Gang Pavla Páska se dvěma rappery, Marianem Šturdíkem alias L.U.G.E.Rem (34) a Jakubem Mohamedem Alim (39). Prvně jmenovaný seděl na Slovensku za vraždu, ten druhý vymohl pro Páska byt za patnáct miliónů.

A o penězích je to i teď. Pásek chtěl totiž prý oběma pomoci s jejich připravovanou deskou, která nese pracovní název Kronika zločinu, a už je chudší o 250 tisíc korun. „Původně jsme se dohodli, že to bude mnohem levnější, ale když jsem slyšel singl s názvem Pravda nebo lež, řekl jsem si, že to nebude vůbec špatná investice,“ řekl Pásek.

Jde tady ale skutečně jenom o hudbu, nebo je v pozadí něco víc? Majitel Walda Gangu totiž mimo záznam přiznal, že jeho bankovní konto bude po dokončení desky chudší zhruba o milión korun. Ve spojitosti s drsnou minulostí obou hudebníků tak může spoustu lidí napadnout, co za špinavou práci pro něj za to udělají. „Možná se mi chce trochu revanšovat za ten vymožený byt, ale nic jiného v tom není,“ tvrdí Ali, který prý už po pár setkáních s L.U.G.E.Rem věděl, že si padnou do noty. „Text našeho singlu je o pravdě a o lži, o tom, že lidi žijí v sebeklamu,“ dodal. Zřejmě se máme na co těšit.

Další články

Načítám