Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská opravdu úmyslně nezavdává manželovi Jaroslavu Vítovi důvod k žárlivosti. Dokonce se vyhýbá i jen trochu vyzývavým modelům. "U mne stačí, když si vezmu vysoké podpatky, protože jsem hodně vysoká, a hned upoutám pozornost," vysvětlila Super.cz Iveta.

"Chlapi na mne hvízdají, sotva vyjdu na ulici. Nemám to ráda, ty pohledy jsou mi nepříjemné a stydím se," míní Iveta, která tak nepodlehla letošnímu trendu velmi odhalených modelů a když už si na sebe vezme šifonové šaty, jako to bylo na přehlídce pro představení nové vlasové kosmetiky, tak jedině se spodničkou, bez které by je neoblékla.

"Jsem raději, když zůstane prostor pro fantazii, a ne když sama sebe servírujete jako na podnose," dodala. "Když už je léto a musím se podle toho obléknout, myslím, že stačí tričko a kraťásky. A k tomu nízké střevíčky," domnívá se Iveta.

A co je pro ni hotová noční můra? Přehlídky, které se konají v nočních hodinách třeba na diskotékách nebo v klubech, kde chybí klasické molo a modelky procházejí přímo mezi hosty.

"Vím, že se holkám stává, že při takových vyloženě kontaktních akcích na ně muži sahají, i když se nedotknou třeba vyloženě prsou nebo zadečku, ale jen ruky, a šeptají jim, že jsou kočičky a zda s nimi někam nepůjdou. Kdyby se to stalo mně, asi by zafungoval nepodmíněný reflex a ta ruka by mi hned vyletěla," přiznala Iveta.

Reklama

Další články

Načítám