Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) Super.cz přiznala, že s bývalým partnerem Matějem Homolou ohledně péče o dceru k dohodě nedojde. "Bude to muset opravdu vyřešit soud, i když jsme si to ani jeden z nás nepřáli," svěřila. Ani po této zkušenosti ovšem na mateřství nezanevřela. "Chceme mít s Patrikem miminko," usmívala se a dokonce to podle malého bříška vypadalo, že snaha je úspěšná.

Zpěvačka se domnívá, že se slovenským rapperem si jsou daleko bližší, než to kdy bylo s Homolou. "A není to jen o tom, že jezdí v Bentley a nekouří marihuanu. Cítím, že se dokáže postarat o rodinu," řekla zpěvačka, která kvůli plánování přírůstku a sestěhování hodlá dokonce i změnit bydliště. Ovšem pouze v rámci Prahy.

"Když jsme o tom s Patrikem mluvili, rozhodoval se asi pět minut. Je jasné, že se neodstěhujeme na Slovensko, zůstane s námi v Praze. Už kvůli Lauře, která tady má otce," upřesnila Dara, která se po dlouhé době objevila ve společnosti, protože ve vzorovém bytě v libeňském Docku představovala kolekci nábytku, který navrhuje.

"Já upřednostňuji, co se týče bydlení, přírodu, takže to, že je to tady hned u slepého ramene Vltavy, se mi líbí. S Patrikem ale budeme hledat spíš dům, kam bychom se všichni dobře vešli,“ dodala Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám