Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželství moderátorky Lindy Finkové a baviče Richarda Genzera (57) prochází těžkou krizí, z které se nejspíš už nevzpamatuje, a pár, jenž byl dlouhou dobu považován za jeden z nejidyličtějších v českém šoubyznyse, bude brzy minulostí. A ačkoli to vypadalo, že jejich rozluka se obejde bez konfliktu a manželé se na všem v klidu dohodnou, opak je pravdou.

Genzer, který už se dokonce přestěhoval ke své milence Markétě Jiránkové, teď podle zdroje z jeho okolí dělá manželce dusno. Kvůli tomu, že naznačila, že se nezajímá o děti. „Byl jsem svědkem, jak na sebe několik minut řvali po telefonu. Slyšel jsem, že se dohadují kvůli dětem. On tvrdil, že na ně nekašle a tak. Ale on de facto zpytuje svědomí, protože je to pravda,“ řekl Aha! Genzerův kolega, který si z pochopitelných důvodů chce zachovat anonymitu.

Jak to tak vypadá, rozvod je opravdu na spadnutí, což dokládají i slova Finkové: „Uvidíme, jak to dopadne. Za současné situace je to neudržitelné.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám