Hlavní obsah
Článek

Exmanžel herečky Sandry Bullock (59) Jesse James (42) se v jedné americké talkshow pořádně rozjel. Když přišla řeč na jeho vztah s populární herečkou, nenechal na ní nit suchou. Tvrdí, že jeho současná přítelkyně Kat Von D je v posteli mnohem lepší než Sandra. Ta ho prý téměř nikdy neuspokojila.

Majitel motorkářské známky West Coast Biker se čím dál víc prezentuje jako člověk bez špetky citu a vyžívá se v pomluvách své exmanželky. Nebojí se ani hovořit o imtimních skutečnostech z jejich soukromého života.

James vydal autobiografii nazvanou American Outlaw, ve které o manželství se Sandrou vypráví. Potetovaný muž v knize píše, že se se Sandrou cítil jako v pasti. A nejen to. Chválí svou snoubenku Kat Von D, která je podle něj v sexu mnohem lepší než Sandra a nedá se s ní srovnat. "Sandra je rozhodně více nadanější v herectví než v sexu. Ještěže mám teď přítelkyni, která mi ta léta strávená v manželství vynahrazuje,"  vydal jeho prohlášení francouzský server Voici.fr. "Moje láska ke Kat se nedá popsat. Stárnutí s ní bude bomba," dodává James.

Pár se rozvedl loni na jaře poté, co na Jesseho praskly jeho věčné nevěry. Ponížená herečka se ihned odstěhovala ze společného domu. Jesse si začal sypat popel na hlavu a podobně jako Tiger Woods se rozhodl přihlásit do centra pro léčbu sexuální závislosti. Oscarová herečka ale na prosby o odpuštění nereagovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám