Hlavní obsah
Článek

Léto je v plném proudu, a proto si nenechte ujít příležitost vychutnat si jeho nezaměnitelnou atmosféru se vším, co k ní patří. Užívejte si romantických dovolených, poznávejte nová místa, prožívejte veselé chvíle s přáteli a rozmazlujte se kulinářskými specialitami. S HYPERSLEVY.CZ si sluneční dny užijete naplno, a to vždy přesně podle svých představ i finančních možností.

DOVOLENÁ ŠITÁ NA MÍRU

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co člověk, to představa ideální dovolené. Ať je vaším cílem relaxace, cestování, poznávání či vzdělávání, na HYPERSLEVY.CZ si snadno vyberete z exkluzivní nabídky pojištěných zájezdů a pobytů, které jsou pro vás zlevněny až o 59%. Zakuste například luxusní péči o tělo i mysl v jedněch z nejkrásnějších termálních lázní Slovinska! Čtyřdenní wellness pobyt se spoustou nadstandardních služeb si užijete SE SLEVOU 37% za pouhých 2 999 KČ!

JEDINEČNÁ NABÍDKA TUZEMSKÝCH POBYTŮ ZA ŠOKUJÍCÍ CENY

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stále více lidí objevuje přednosti a kouzlo tuzemských dovolených. Největšími lákadly jsou přírodní krásy, historické památky a lázeňské procedury. To vše a mnohem více si můžete užít ve wellness hotelu uprostřed neporušené přírody Krušných hor. HYPERSLEVY.CZ vám tuto nabídku přinášejí s neuvěřitelnou 59% slevou – za pobyt s bohatou polopenzí a množstvím ozdravných procedur pro 2 OSOBY NA 3 DNY zaplatíte místo původních 4 400 Kč jen 1799 KČ!

RÁJ PRO VAŠE CHUŤOVÉ POHÁRKY

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K dovolené a létu obecně neodmyslitelně patří užívání si - a to i co se jídla týče. Pokud dosud nevěříte, že láska prochází žaludkem, lákavá nabídka na HYPERSLEVY.CZ, z níž si vyberou jak zastánci tradice, tak milovníci specialit, vás přesvědčí o tom, že na tomto rčení přeci jen něco je. Pravý americký hamburger, křupavé hranolky a osvěžující pivo Staropramen, to je dokonalá kombinace chutí. Jídlo nejen pro pořádné chlapy zakoupíte na HYPERSLEVY.CZ s 50% SLEVOU jen za 99 Kč!

INSPIRACE PRO VÁŠ VOLNÝ ČAS

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Teplé letní dny přinášejí téměř neomezené možnosti, jak trávit volný čas. Novou sílu, energii a dobrou náladu získáte především při aktivním odpočinku – tím spíše, připojí-li se k vám parta přátel. Pro oživení akce s přáteli je jako stvořený bowling. Nakupujte chytře a zaplaťte za 2 hodiny bowlingu místo 600 Kč jen 199 KČ! HYPESLEVY.CZ vám totiž přináší tuto oblíbenou hru s 67 % SLEVOU, díky níž ušetříte 401 Kč!

VYZKOUŠEJTE NĚCO NOVÉHO!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sluneční paprsky nabíjí energií, a proto je léto skvělým časem pro seznámení se nejen s novými místy a lidmi, ale i zážitky. Neváhejte a vrhněte se do něčeho, co vás láká. Co třeba zjistit, proč mnozí propadli kouzlu golfu? HYPERSLEVY.CZ nabízí dvoudenní výuku golfu pro 2 osoby s 70% SLEVOU. V ceně je kompletní servis a dvouhodinový trénink pod vedením profesionála. Tyto skvostné zážitky v hodnotě 2680 Kč na vás na HYPERSLEVY.CZ čekají za pouhých 799 Kč.

Další články

Načítám