Hlavní obsah
Článek

Herečka Demi Moore (61) je údajně na dně a vzteky bez sebe kvůli potvrzenému vztahu jejího exmanžela Ashtona Kutchera (46) a současné herecké hvězdy Mily Kunis (28). Zdá se ale, že sama se ve svém žalu již nějaký čas neutápí a zahnat chmury jí pomáhá nový muž po jejím boku. Je jím herec a rodák z Nového Zélandu Martin Henderson (37). Přestože je starší než Ashton, Demi to zkrátka k mladším mužům táhne. I Martin je o 12 let mladší než ona.

Dvojice byla spatřena minulý týden na romantické procházce v Connecticutu a jejich společné fotografie otiskl magazín Life & Style. Demi měla v jeho přítomnosti konečně na tváři úsměv od ucha k uchu. Pár spolu údajně chodil na obědy i večeře a Demi s ním také flirtovala. Nedávno se přitom ještě spekulovalo, že novým objevem herečky je hvězda seriálu Pravá krev Joe Manganiello (35).

Hendersona si můžete pamatovat z klipu Britney Spears z roku 2004 Toxic. Hrál rovněž v australské soap opeře Home And Away, filmovém muzikálu Moje velká indická svatba nebo v hororu Kruh.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám