Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Hlaváčová (†85), která se před nějakým časem kvůli těžkým depresím stáhla ze společenského života, se rozpovídala o tom, jak se má a co vlastně dělá. Ačkoli jindy skoupá na slovo, tentokrát otevřeně přiznala, jak jí v současné době je a jaké má plány do budoucna.

Kvůli nemoci Jana Hlaváčová přerušila všechny své profesní aktivity a dny teď tráví pěkně v klidu domova. Nemoc ji umí pořádně potrápit. „Odpočívám, spím a beru prášky, výjimečně někam jdu. Ono dopoledne je mi hrozně blbě a odpoledne už se mi v tom vedru nikam nechce, ony ty deprese trvají déle, říkají i několik let, tak uvidíme,“ svěřila Hlaváčová serveru Prásk.tv.

Naznačila však, že by se přesto ráda vrátila do práce. Od září by chtěla znovu nastoupit jako profesorka na DAMU. Zároveň však dodala, že na filmovou či seriálovou roli by si ještě netroufla, má totiž problém s mluvou. „Nevím, jak to bude v budoucnu, uvidím, zkusím učit. Na kameru bych si asi mluvit netroufla, dělá mi občas problém artikulovat,“ přiznala upřímně Jana Hlaváčová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám