Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Roman Štolpa (59) utekl od manželky a pořídil si dítě s kolegyní Markétou Plánkovou (46). Ještě před porodem ji opustil a pokorně se vrátil k ženě a dvěma synům. Dnes se diví, že mu Plánková, která před pár dny porodila druhou dceru manželovi Danielovi Častvajovi, nechce tu jeho ani ukazovat.

Štolpa má kromě nevěry další velkou slabinu. Tou je alkohol. Strávil pár měsíců v protialkoholní léčebně a pak sliboval, že už zůstane střízlivý. Už letos v únoru byl viděn zpitý do němoty v jednom pražském baru. To pro vylepšení vztahů s matkou jeho dcery Agáty není ideální. "Kluci sestřičku znají jen z fotek v časopisech," stěžuje si přesto.

V domácnosti se Štolpa opět snaží sekat dobrotu. Alespoň co se týče manželské věrnosti. Doba vlastních záletů jej inspirovala alespoň k hereckému výkonu v roli nevěrného manžela, kterého si zahraje v nedělním díle sriálu Aféry na TV Prima.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám