Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Australská modelka Jessica Hart (26) si sice jen vyběhla na procházku se svým pejskem, ale aspoň menší ranní úprava zevnějšku by v jejím případě byla jistě na místě. Jessica sice okouzluje svou něžnou krásou v reklamách a na billboardech, ale nyní na sebe svým vzhledem neplánovaně ‚práskla‘, že se za její atraktivitou skrývají hodiny v rukou odborníků. Pro ženy všech věkových kategorií jde však o další povzbudivý důkaz toho, že ani nejúspěšnější krásky se tak půvabné a sexy nenarodily.

Šestadvacetiletá rodačka ze Sydney byla součástí například plavkového vydání magazínu Sports Illustrated nebo zdobila obálku Vogue. Své perfektní tělo pak propůjčila i Victoria’s Secret nebo značkám H&M, Gap, Guess, Moschino a dalším.

Hart tak rozhodně není v modelingovém světě žádným nováčkem, a tak je s podivem, že si na svůj vzhled nedává větší pozor. Poté, co ji před dvěma měsíci paparazzi načapali i během opalování bez horního dílu plavek u hotelového bazénu ve Francii, by mohla být opatrnější.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám