Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kateřina Sokolová (35) sbírá jeden úspěch za druhým. Před pár dny se Miss České republiky 2007 vrátila ze Saint Tropez, kde čtyři dny fotila v rámci nového uměleckého projektu uznávaného fotografa Sammyho George.

„Mám radost, že tento projekt vyšel. Castingy na modelky probíhaly nejen v Paříži, ale i v Londýně a Milánu, takže o to víc mám radost, že jsem byla vybrána. Celkem fotilo dvanáct modelek z celého světa," prozrazuje Sokolová, kterou její pařížská agentura zásobuje samými lepšími zakázkami.

„Focení bylo super, moc jsem si to užívala i vzhledem k tomu, že jsme byli všichni ubytováni v luxusní krásné vile, kde jsme i nafotili pár fotek. Celý tým byl moc fajn, byla to jedna z mých prozatím nejpříjemnějších prací," říká kráska, která na celé věci našla přece jen jednu vadu na kráse: „Jediné, co bylo trochu náročné, bylo vstávání. Kvůli dobrému světlu jsme museli vstávat každý den už v pět ráno! A většinu fotek jsem fotila ponořená do moře, které v těchto brzkých ranních hodinách nebylo zrovna nejteplejší."

Holt těžký úděl modelek. Sokolová má za sebou většinu pracovních povinností a během srpna ji čeká zasloužený odpočinek. „V září se chystám opět pracovně do Paříže, kde v poslední době trávím hodně času," dodala na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám