Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestapadesátiletá bývalá modelka Janice Dickinson, která sama sebe nazvala první supermodelkou na světě, byla populární především v 70. a 80. letech a přesto, že jí už táhne pomalu na šedesátku, postavu by jí mohla závidět kde jaká dvacátnice. Se svým o 21 let mladším milencem Davidem Blakeleym předvedli na dovolené v Malibu romantiku jak se patří.

Dvojice si nejspíš přítomných fotografů všimla, a tak se začala navzájem rozverně krmit přichystanými hrozny a třešněmi. Janice je pověstná svým nehynoucím sebevědomím, které s jejím narůstajícím věkem vůbec neopadá. Naopak si nachází stále mladší partnery, po jejichž boku se cítí dobře. S pětatřicetiletým seržantem britských ozbrojených sil vypadá bývalá modelka opravdu spokojeně.

Dickinson, jež se narodila v newyorském Brooklynu, kromě modelingové kariéry působila jako fotografka, herečka a spisovatelka. V roce 2003 dělala porotkyni v reality show Amerika hledá topmodelku, kde platila za nejpřísnější článek poroty. O dva roky později si otevřela svou vlastní modelingovou agenturu pojmenovanou jak jinak, než po ní „The Janice Dickinson Modeling Agency“.

Reklama

Další články

Načítám