Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

S létem jsou neodmyslitelně spjaty i nejrůznější vůně. Můžete se nechat inspirovat tipy od herečky a moderátorky Mahuleny Bočanové, která vám zároveň odtajní, co jí nejvíc voní. Jak sama říká: "Ideální je, když se všechny tyto vůně prolínají. Miluju vůni mojí Márinky, když se nahatá v noci přitulí, miluju vůni mužské kůže, miluju vůni moře a ranní kávy...".

Ve stylu módní ikony – Versace Versense

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vychutnávejte si blížící se letní období plnými doušky, přivoňte k přírodě, která nabízí pestrou směsici vůní, a nechte se unášet na vlně relaxace. Stejné pocity má i Mahulena Bočanová, pokud přivoní k toaletní vodě Versace Versense: "Krásný, tu chci. Cítím prales nebo divoké kopřivy, zavírám oči a sním si, nádherná vůně". V dnešní uspěchané době je potřeba se zastavit a udělat si čas jen na sebe. Rozmazlujte se!

Nechte se zlákat nejprodávanější vůní – Lanvin Eclat D´Arpege

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nechte se okouzlit koncentrovanou dlouhotrvající svěžestí jedné z nejprodávanějších vůní, Eclat D´Arpege. Vůně byla na trh uvedena v roce 2002 a od té doby ji vyzkoušeli už tisíce spokojených a nadšených žen. Každá z nich si pochvaluje působivou kombinaci šeříku a lístků sicilského citronu, která je činí neodolatelnými. Během okamžiku tak víte, že jste našla svého favorita mezi vůněmi. Nyní za neodolatelnou cenu!

Bestseller za super cenu – Boss No.6.!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bestseller mezi pánskými vůněmi, i tak by se dala označit toaletní voda Boss No.6. Využijte přednosti této vůně na svou stranu. Jedná se o luxusní citrusově-kořeněnou vůni, která je vhodná na každodenní nošení. Klasika, která vás nikdy nezklame a která vám dodá potřebné sebevědomí. Kdo ji jednou vyzkouší, bude se k ní pořád vracet. Proč byste také měnili něco, co funguje? Tu musíte mít!

Značková vůně za opravdu lákavou cenu - Boss Orange

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dámská vůně HUGO BOSS Boss Orange je naprosto stvořená pro chvíle pohody a bezstarostné nálady, získá si vás doslova během pár minut: "Krásná vůně. Je sexy, ale přitom je jemná, nevtíravá, ale velmi zapamatovatelná, prostě krása, můj styl...", říká Mahulena. Je to tak snadné, uvolněte se a vychutnávejte ten pocit, nebuďte stydlivá a ukažte své pravé já. Kupte za super cenu!

Jednoduše neodolatelný - LACOSTE Essential

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tato pánská vůně má stejnou příchuť jako víkendy plné zábavy a setkání s lidmi, které vždy rádi vidíme. Co je pro léto typičtější než pikniky a grilování s přáteli? Spojte tyto chvíle i s oblíbenou a neodolatelnou vůní Lacoste Essential, která je tak působivá. Budete středem pozornosti a budete si to užívat. Vsaďte na jistotu za jedinečnou cenu!

Další články

Načítám