Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) o sobě v poslední době nedává vědět ani tak svou profesí, kterou je zpěv, jako spíš filmovým hraním. Již druhého srpna zazáří na plátnech českých kin v novém hororu Poslední výkřik, o němž jsme psali jako první. Super.cz se teď podařilo odhalit identitu muže, který se ve snímku stane masovým vrahem a jenž také udělá z Ivety krvavý flek. Podívejte se na video, v němž se vrahoun objeví, a také na k smrti vyděšenou Bartošovou!

Vrahem, jak už ostatně naznačuje plakát k filmu (viz fotogalerie) není nikdo jiný, než slavný zpěvák Miroslav Šmajda (35). Právě ten se pro netvora ideálně hodí. Kluk, který je v soukromí naprosto pohodový, dokázal pro kameru vytvořit monstrum, jež se navenek tváří jako andílek, ve skutečnosti jde ale o slizkého zabijáka.

Kromě něj můžete v ukázce vidět Petra Machalu. Komu muž připomíná hvězdu reality show Hledá se máma a táta, ten uhodl. „Líbil se nám, proto jsme ho angažovali přes mail,“ svěřil se režisér Posledního výkřiku Tomáš Kučera.

Ten také začal vnášet pořádný zmatek do zatím jasně dané výchozí situace, že Iveta Bartošová bude na začátku filmu brutálně zavražděna. Podle něj totiž ke smůle jejích nepřátel zpěvačka možná nakonec útok vraha přežije. „S Ivetou jsme natočili a sestříhali dvě varianty. V jedné se jí podaří útočníkovi uniknout, na rozdíl od verze druhé. Kterou jsme nakonec do filmu použili, to vám ale zatím neprozradím,“ směje se záludně Kučera. Doufejme, že nás ale přece jen neošidí o masakr a litry kečupu. Vidět Ivetu, jak se bezvládně válí v kaluži krve, to se také neděje každý den…

Reklama

Další články

Načítám