Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Okouzlující Tamara Ecclestone (28) a exotický Omar Khyami (38) - na pohled ideální pár, ale skutečnost mohla být jiná. Na Omara totiž praskla nevěra, kterou následně své partnerce sám potvrdil. K Tamaře se totiž dostaly fotografie, na nichž údajně provozuje sex s neznámou dívkou. Osmadvacetiletá dcera šéfa F1 Bernieho Ecclestona (81) udělala s mužem, s nímž ještě nedávno plánovala svatbu, rázný konec.

Ecclestone, která pracuje jako modelka a podobně jako Paris Hilton má vlastní reality show, britskému deníku The Sun přiznala: „Mluvila jsem s Omarem a potrvdil mi, že je to pravda. Je konec.“

Na blízku jsou nyní Tamaře její nejbližší, kromě otce Bernieho i matka Slavica a mladší sestra Petra, která je ve svých dvaadvaceti letech už téměř rok šťastně vdaná za umělce Jamese Stunta.

Není pochyb, že dvojice spolu počítala do budoucna. Měli se dokonce již brzy stěhovat do obrovského sídla o 55 pokojích v Kensingtonu v přepočtu za 1,44 miliardy, které se ještě renovovalo za 570 miliónů korun.

Tamara byla v úterý spatřena, jak vychází z tetovacího salonu na západně Londýna. Podle zahraničních serverů nejspíš proto, aby si nechala odstranit vytetované Omarovo jméno z kůže. Ecclestone tak udělala tlustou čáru za svým dvouletým vztahem s nevěrníkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám