Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) si dala předsevzetí, že tohle léto konečně nebude pracovat a jenom se válet. A vzhledem k jejímu opálení je znát, že to vzala zodpovědně. "Byli jsme s přítelem Vráťou na Menorce," vysvětlila Monika, která se skvěle opaluje díky tomu, že je původně brunetka.

Monika měla opravdu narvanou sezónu, takže je jasné, že si chce dát pohov. Absolonová odehrála mimo jiné dvě muzikálové premiéry, převzala Cenu Thálie za titulní roli v muzikálu Funny Girl, moderovala oblíbenou televizní soutěž Taxík.

„Letos v létě nevydám hlásku. Výjimku udělám jen teď v pátek na hradě Valečov, kde mám svůj jediný letošní sólový koncert. Bude to poprvé, kdy budu koncertovat pod širým nebem. Těším se moc a doufám, že bude pořád teplo a krásně,“ prozradila zpěvačka s tím, že jako obvykle vystoupí společně s Jirkou Škorpíkem a jeho Sound & Rhythm Orchestra.

Kromě dovolené na Menorce by si chtěla zpěvačka s přítelem poté dopřát ještě další pobyt u moře, tentokrát v Řecku. „Přemýšleli jsme nad Krétou, ale ještě uvidíme.“

Co už ale jisté je, je účast Absolonové na letošní letní olympiádě v Londýně, kam pojede podpořit český tým a nasbírat znalosti a zážitky pro moderování dalšího ročníku ankety Atlet roku, kterým na podzim už po šesté provede společně s Alešem Hámou.

Volnější tempo během letních měsíců zpěvačka víc než vítá. „Je to jediné období v roce, kdy mám čas na sebe, na rodinu a na kamarády. Všechny je objedu, zjistím, co je nového a co se za ten rok, kterým jsem jen tak proletěla, událo. Na další sezónu se už ale opravdu těším. Zahájím ji s Funny Girl, kterou navíc v říjnu přivezeme z Ústí na dvě představení i do Prahy do Divadla Hybernia. A po celý podzim pojedu turné s Karlem Gottem (†80). Toho, že si mě Karel Gott vybral jako hosta pro své turné, si nesmírně považuju,“ přiznává Monika Absolonová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám