Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prostřední ze tří synů manželů Beckhamových Romeo se v úterý objevil s maminkou Victorií (50) na vlakové stanici Kings Cross St. Pancras, kam přijeli vlakem Eurostar z Paříže. Jako vždy elegantní Victoria nehnula brvou a na její tváři se opět neobjevil ani náznak úsměvu. Podobně kamennou tvář si však uchoval i desetiletý Romeo.

Chlapec nezapře ani jednoho ze svých rodičů, v rysech jeho tváře je totiž patrná podoba jak se slavným fotbalistou, tak s bývalou členkou skupiny Spice Girls a současnou módní návrhářkou. Na drobném Romeovi v úzkých džínách svítily hlavně velké bílé sportovní boty, ale jak je vidět, nasadit sladký kukuč umí již dnes, a o jeho popularitě mezi vrstevnicemi ve škole nemůže být pochyb.

Romeo má ještě staršího bratra Brooklyna, mladšího Cruze a roční sestřičku Harper Seven, která je stále oproti zbytku štíhlé rodiny roztomile buclatá.

Reklama

Další články

Načítám