Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) má nový bourák. Pořídila si luxusní bílý vůz Mercedes ML, jehož pořizovací hodnota je kolem tří miliónů. Kde na to sexy moderátorka vzala? Stojí za tím nový bohatý milenec, o kterém se v souvislosti s Kateřinou spekuluje?

"Auto je čtyři roky staré a koupila jsem si ho úplně sama. Za své! Určitě mi ho žádný chlap ani milenec neplatil. Už hodně let tvrdě makám, slušně vydělávám a neutrácím," řekla Super.cz Kristelová. "Navíc nikoho nemám. Takže informace, že mám doma pracháče, jsou lehce mimo. Ano, mám už dva roky největší jackpot ve svém životě a nic lepšího už nenajdu. Ten se jmenuje ale Claudia, moje dcera," říká Kateřina.

Z nového vozu je nadšená. "Vždycky jsem měla spíš taková malá prdítka, teď mám poprvé pořádné auto. Je hlavně bezpečné, což je pro mě jako pro mámu hodně důležité," vysvětluje. Vůz je v automatu, což Kateřinu trošku překvapilo. "Proč mi nikdo neřekl, že levá noha zůstává ležet? Z počátku jsem šlapala levou na brzdu a pravou na plyn. Teď už jsem ale v obraze," dodala se smíchem Kristelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám