Hlavní obsah
Článek

Simono Krainová, Aleno Šeredová, Andreo Verešová, bojte se! I Karolína Kurková (40) by měla začít mít nahnáno! Na módním nebi září nová hvězdička jménem Dominika Synková, která je Karolíně nápadně podobná, a její jas je den ode dne jasnější. Má nakročeno směrem k absolutním výšinám módního světa a už brzy možná začne ohrožovat všechny zmíněné československé sexbomby. „Krásná je po tatínkovi,“ tvrdí její maminka. Podívejte se do fotogalerie na přirozenou krásu této křehké nevinné dívenky, která vás dostane do kolen!

Dominika od pěti let tancuje, od devíti se věnuje modelingu. Naplno do něj naskočila před čtyřmi lety. A tehdy oslnila Alenu Šeredovou. „To je krása. Jednou to bude opravdu síla,“ ohodnotila Alena již tehdy vykulenou dívenku. A měla pravdu. V tváři Dominiky se pojí noblesa s nevinností a její až éterický zjev přitahuje hlavně zájemce ze zahraničí. Pracuje po celém světě, například pro diamantové společnosti cílící na čínský trh.

„Za svůj největší úspěch považuju účast na Fashion week v Izraeli nebo módní show v Tel Avivu. Bylo toho ale mnohem víc. Většinu toho mám teprve před sebou, ale na to, kolik mi je let, si myslím, že je to docela dobré,“ usmívá se Dominika. Na byt si prý ještě nevydělala, ale i tak si může bez omezování dopřát, po čem touží.

„Když jsem se přehoupla přes patnáctku, bude teď zakázek ještě víc. V jednání je hodně zahraničních kampaní. Těším se na to,“ uzavřela mladičká bohyně krásy, která se chce jednou věnovat právu.

Reklama

Další články

Načítám