Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ani Děkuju vám andělové, ani Heja, heja si rozhodně nemá chuť zpívat Jarek Šimek (50), dvorní skladatel Ivety Bartošové. A to hlavně poté, co ho bez milosti vyrazili z pražského ruzyňského letiště. Důvodem pro nekompromisní chování letištního personálu bylo to, že se pro umělce typicky roztržitý Jarek dostavil k odbavení letu do ruského Petrohradu bez zaplacené letenky. „Byl jsem sprostě podveden,“ zuří Šimek.

„Mám svědky a další důkazy o tom, že jsem peníze předal svému bývalému kamarádovi Jakubu Špačkovi (muž, který se ochomýtal i kolem Ester Ládové a Petry Pudové - pozn. red.), jenž slíbil, že mi ušetří čas a za mě a za sebe letenku z mých financí zaplatí hotově na pobočce,“ řekl Super.cz stále ještě notně rozrušený Šimek. Ten Špačka pozval na svoje náklady do Ruska, netuše, že si hřeje na prsou hada. „Byl bez práce, často u mě přespával, pomáhal jsem mu, jak se dalo. V životě by mě nenapadlo, že by téměř dvacet tisíc korun použil pro svou potřebu a udělal by ze mě blbce. Má takový žaludek, že se se mnou rozloučil až cestou na letiště s tím, že má po dlouhé době rande a tak se mnou nemůže letět,“ zlobí se Jarek.

Ten má nejen ostudu na pražské Ruzyni, ale i velký mezinárodní průšvih. Do Petrohradu totiž letěl kvůli prestižnímu postu předsedy poroty na velkém hudebním festivalu Baltic Extravaganza – SuperStar. Naštěstí ředitelce festivalu stačila omluva a zpěvák a skladatel za rok může letět znovu.

„Špačkovi to ale neodpustím. Stále tvrdil, že peníze zaplatil, doklad ale samozřejmě nemá a v systému agentury platba také nebyla nalezena. Škodu jsem mu vyčíslil a už mi lživě tvrdil, že mnou požadovanou částku zaslal na můj účet. Asi má banku na Marsu, že platbu ještě nestihla převést,“ dodal Šimek s tím, že na Špačka podá žalobu. Podle našich zpráv ale nemá být zdaleka jediným, komu dluží tento muž peníze.

Reklama

Další články

Načítám