Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývala vždy milá, usměvavá a ochotná, skoro stejně jako legendární králíček z reklamy na aviváž. A ta její vizáž sexbomby! Gabriela Gunčíková (30) sice krásu neztratila, ale z heboučké princezničky se pomalu, ale jistě, mění v zlobivou holku šoubyznysu. Budete koukat, co se kolem ní děje!

Gábina je milá dívka skromného původu i vystupování. A to ani teď, když se dostala do výrobny megahvězd producenta Leška Wronky, který má na triku třeba i takovou Ewu Farnou, neztratila. Jenže muž, který si do Nového roku přál sehnat přítelkyni blondýnku (což se mu minimálně po pracovní stránce podařilo), z ní ale bohužel svými rozkazy dělá trochu protivu.

Super.cz si s ní minulý týden po jednom charitativním vystoupení domluvil rozhovor. Ten, stejně jako vždy, ochotně slíbila s tím, že si napřed musí krátce zavolat. Po dlouhém čekání se však omluvila s tím, že spěchá a vyhnula se i přislíbenému focení u Karlova mostu.

Gunčíková ale naštěstí nechytla manýry horší než Iveta Bartošová. To jen nový chlap v jejím životě se rozhodl křehkou dívenku chránit před nástrahami velkého světa. „Ten krátký telefonát byl s Wronkou. Rozhovor jí zakázal,“ dozvěděli jsme se v zákulisí. Na Gábině bylo vidět, jak jí je nepříjemné, že nemůže redaktorovi vyhovět. Snad si s manažerem brzy nastaví takové mantinely, aby se ho nemusela ptát i na to, kdy spát, nebo na kterou chodit toaletu...

Reklama

Další články

Načítám