Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kam až se může dostat nekritický obdiv ke slavnému idolu? Dnes šestadvacetiletá Kara Hays dokazuje, že až ke změně pohlaví a útratě v přepočtu téměř dva milióny korun. Z chlapce jménem Kody se nakonec stala Kara Hays nápadně podobná jedné slavné zpěvačce.

Pro Karu se stala vzorem Britney Spears (42), a to již ve dvanácti letech, kdy se poprvé na halloweenskou party snažila svůj kostým připodobnit modelu ze zpěvaččina klipu. Postupně se oblékala do podobného oblečení, co nosila Britney, stejně se líčila, měnila účesy... V době, kdy se Britney Spears cítila být rebelkou a už nechtěla být spojována s označením popová princezna, si oholila dohola hlavu. Co asi provedla Kara? Ano, tušíte správně.

V patnácti letech rodiče pochopili, že s jejich synem nebude něco v pořádku, a tak se rozhodli navštívit lékaře, který potvrdil poruchu genderové identity. Následovala hormonální léčba, která byla později završena operativní změnou pohlaví a voperováním silikonových výplní do prsou. Za všechny operace, které přispěly k ještě větší podobnosti s Britney Spears, Kara zaplatila již skoro dva milióny korun, ale nelituje a naopak je pro ni stále velkým komplimentem, když ji ke slavné zpěvačce někdo připodobní.

Související témata:
Obdiv

Reklama

Další články

Načítám